Press release from Companies

Published: 2020-07-27 23:54:32

MENUPAY AB: Information till aktieägarna i MenuPay AB

Vi vill påminna aktieägare att sista dagen för handel i MenuPay AB aktie på Spotlight kommer att vara den 31 juli 2020. Från och med 1 augusti 2020 fortsätter MenuPay AB som ett onoterat företag.

Under perioden efter 1 augusti 2020 kommer MenuPay AB att försöka etablera ett alternativt sätt att direktkommunicera med alla bolagets aktieägare. Vidare kommer företaget att försöka etablera en tjänst som underlättar någon form av icke-offentlig begränsad handel.

För mer information om MenuPay, vänligen kontakta:

Erik Lorenz Petersen, styrelseordförande MenuPay AB

Telefon: +45 31 31 64 64

E-post: kontakt@menupay.com

https://menupay.com/

Om MENUPAY AB (menupay.com): MENUPAY är ett internationellt teknologibolag, baserat i Danmark och noterat i Sverige på Spotlight Stock Market, som digitaliserar förhållandet mellan restauranger, företag och deras anställda. Med MENUPAY®-tjänsten får användarna inspiration, bokar ett bord, betalar diskret med upp till 30 procents rabatt vilket även medför en transaktionsavgift om mellan 3–10% för MENUPAY. Mer än 550 företag har hittills gått med och mer än 80 000 anställda har hittills registrerat sig för tjänsten. MENUPAY® skapar ett win-win-förhållande där användare genererar mer än 90 000 transaktioner årligen på mer än 650 kvalitetsrestauranger, vilket i sin tur leder till miljontals kronor i besparingar för användarna och miljontals kronor i extra intäkter för restaurangerna. MENUPAY är registrerat hos danska Finanstilsynet. MENUPAY® är ett registrerat varumärke och menupay.com är domännamnet för MENUPAY.

Läs mer hos Cision
Read more about MENUPAY AB