Press release from Companies

Published: 2021-12-22 10:21:49

Streamify AB: Streamify tecknar avtal med Mockberg

Streamify har tecknat avtal med klock- och accessoarbolaget Mockberg. Avtalet har en löptid på tolv månader med fokus på att leverera en integrerad teknisk lösning för live video shopping till Mockbergs egna kanaler.

På Streamify har vi under årets sista kvartal accelererat våra säljprocesser för live video shopping dramatiskt och vi börjar nu gå in i en fas där den första vågen av nya kunder börjar lansera sändningar gentemot sina målgrupper. Mockberg har gjort en fantastisk resa på väldigt kort tid och vi ser fram emot att bistå bolaget i deras satsning på live video shopping, säger Johan Klitkou, vd Streamify.

Vi är otroligt spända på samarbetet med Streamify framgent. Kärnan i Mockbergs hantverk är att erbjuda våra kunder accessoarer i världsklass med en personlig touch. Därför vill vi också att vi skapar kanaler och sammanhang där vi kan visa upp vårt skapande på ett mer personligt sätt. Just live video shopping är en språngbräda till en mer personlig kanal gentemot våra kunder och i den resan kommer Streamify vara central, säger Elvira Eriksson, vd Mockberg.

För ytterligare information om Streamify, vänligen kontakta:
Johan Klitkou, VD
Telefon: +46 76-643 37 47
E-post: johan@streamify.io

Om Streamify
2019 lanserades den internationellt skalbara plattformen Streamify – en unik digital plattform som gör det möjligt för alla att sälja produkter via Live video shopping och pay-per-view-biljetter genom livesändningar.
Streamifys aktier är listade på Spotlight Stock Market under förkortningen STREAM, och aktiens ISIN-kod är SE0015244462. Mer information finns på www.streamify.io och www.spotlightstockmarket.com. 

Läs mer hos Cision
Read more about Streamify AB