Press release from Companies

Published: 2022-11-30 08:00:00

Wicket Gaming AB: VD-intervju med Aktiespararna

Wicket Gaming AB:s ("Wicket Gaming" eller "Bolaget") vd Eric De Basso deltog på Aktiespararnas livesända event "Stora Aktiedagen".

Aktiespararna anordnade igår den 29 november “Stora Aktiedagen” i Stockholm där Wicket Gamings vd Eric De Basso presenterade bolaget och intervjuades. Eric gick närmare in på nuläget, bolagets nya struktur efter förvärvet av Wegesrand, utvecklingen av spelet Cricket Manager Pro och det nya fokusmområdet Ed-tech.

Presentationen och intervjun i sin helhet går att hitta på följande länk: https://youtu.be/pYJCA0cLnpo

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Eric de Basso, VD, Wicket Gaming AB

E-post: eric@wicketgaming.com 

Telefon: +46 70 780 52 00

 

Om Wicket Gaming

Wicket Gaming är ett svenskt spelutvecklingsbolag som grundades 2015. Bolagets affärsidé bygger på att utveckla och distribuera så kallade free-to-play-spel inom sportgenren baserade på egenägda varumärken. Sedan start har Bolaget arbetat med att utveckla sin första titel, Cricket Manager, som är ett managerspel inom cricket för mobila enheter som går ut på att skapa och äga sin egen cricketklubb och tävla mot andra spelare runtom i världen. Målet är att skapa ett av världens mest populära cricketmanagerspel för mobila enheter och att använda en teknisk plattform för att bredda spelportföljen till att innefatta andra sportmanagerspel.

För mer information, se Wicket Gamings webbplats www.wicketgaming.com.

Läs mer hos Cision
Read more about Wicket Gaming AB

News from Spotlight Group