Press release from Companies

Published: 2023-01-07 15:27:09

Freetrailer Group A/S: Freetrailer Group A/S ønsker at geare organisationen til International vækst, Philip Fillipsen som som CEO

Freetrailer Group  A/S ansætter tidligere administrerende direktør i bl.a. Euroinvestor, Nicolai Frisch, som interim CEO.

 

 

NYT FRA SELSKABET

Publiceret: 2023-07-01 

Freetrailer Group skifter gear og kigger mod ekspansion til nye markeder og udrulning af en ny teknologisk platform. Derfor har bestyrelsen valgt at lave justeringer i ledelsen.

 

Philip Filipsen fratræder som CEO efter 3 år, hvor han har været et stort aktiv for Freetrailer Group og har løftet virksomheden til sit nuværende niveau. Bestyrelsen og resten af ledelsen takker ham for hans store bidrag til Freetrailer Groups udvikling. Martin Lavesen og Gitte Uldall har meddelt Selskabet at de træder ud af bestyrelsen.

 

I stedet tiltræder nuværende bestyrelsesmedlem Nicolai Frisch som interim CEO, der tidligere har været administrerende direktør for bl.a. finansportalen Euroinvestor, medstifter af de succesfulde vækstvirksomheder Dinero og Ageras samt bestyrelsesformand og investor i e-læringsplatformen GoLearn.

 

"Vi ønsker at sætter mere fokus på Freetrailers teknologiske platform samt en organisation med fokus på internationalt salg, og derfor mener vi i bestyrelsen, at det er tid til at skifte gear og rette fokus direkte mod vækst. Der er Nicolai ekspert, og han har flere gange knækket koden på skabe organisationer der understøtter det væksteventyr, vi også skal på i Freetrailer,” udtaler bestyrelsesformand Allan Sønderskov Darré.

 

For yderligere information om Freetrailer Group A/S kontakt venligst:

Nicolai Frisch, Interim CEO

E-mail: Nicolai.frisch@freetrailer.com

Telefon: +45 26 81 81 28

 

Allan Sønderskov Darré, Bestyrelsesformand

E-Mail: asd@freetrailer.dk

Telefon: +45 27 15 46 00

 

 

Kort om Freetrailer Group A/S

 

Freetrailer Group er en dansk teknologivirksomhed, hvis mission er at gøre det nemt at booke og låne en trailer gratis via en deleøkonomisk it-platform.

 

Med en 100% selvbetjeningsløsning via Freetrailer Appen og den elektroniske lås gives Freetrailers Partnere og deres kunder fuld fleksibilitet og i dag har mere end 5 millioner personer gjort brug af Freetrailers service.

 

Freetrailer arbejder med en todelt vækstplan, hvor styrkelsen af de eksisterende hjemmemarkeder udgør det ene ben, og en yderligere internationalisering af konceptet udgør det andet.

 

Fakta:

+60 samarbejdspartnere

+500 afhentningssteder

+3.100 trailere

+770.000 udlejninger

 

Freetrailer Group står i dag med et skalerbart forretningskoncept, der bygger på en innovativ it-platform med et globalt potentiale. Freetrailer Group A/S blev børsnoteret på Spotlight Stock Market i 2018.

Ticker code: FREETR

Läs mer hos Cision
Read more about Freetrailer Group A/S

Subscription