Press release from Companies

Published: 2023-03-16 08:30:00

Freetrailer Group A/S: Freetrailer øger aktivitetsniveauet i Tyskland - indgår strategisk samarbejde med Space Plus Store GmbH

Freetrailer Group A/S har netop underskrevet en treårig samarbejdsaftale med det tyske self storage-firma Space Plus Store GmbH. Aftalen gælder i første omgang byerne Bochum, Essen, Hagen, Oberhausen, og i løbet af 2023 og 2024 tilføjes yderligere 12 lokationer fordelt over hele landet.

"Hos Space Plus Store ser vi aftalen som en klar game changer for virksomhedens udvikling. Jeg har søgt længe efter denne type service til vores kunder, og timingen er derfor helt perfekt. Freetrailers koncept er genialt, og jeg har stor tiltro til, at vi nu kan hæve vores serviceniveau betragtelig. Det er altafgørende for en virksomhed som vores, og med aftalen gør vi det nu endnu nemmere for kunderne at fragte ting til og fra vores self storage-lagre, siger siger Russell Jordan, der er CEO hos Space Plus Store GmbH og fortsætter:

"I vores søgen efter samarbejdspartnere går vi målrettet efter det, vi kalder A-list brands, og her er Freetrailer et ideelt match. Vi har i forvejen god erfaring med denne type services, og jeg er slet ikke i tvivl om, at en struktureret og professionel eksekvering af aftalen vil betyde flere og gladere kunder til vores lagre."

Freetrailer er i forvejen til i Tyskland ved 39 IKEA-varehuse i hele landet, og aftalen med Space Plus Store GmbH skal møde behovet for flere gratis lånetrailere fra en stigende kundestrøm.

"Det tyske market er i voldsom vækst lige nu, og vi ser tydeligt en stigende efterspørgsel på vores produkter i hele landet. Derfor kommer aftalen med den nye partner på et helt perfekt tidspunkt. Space Plus Store GmbH har et stærkt brand i Tyskland, og der er ingen tvivl om, at de bliver en strategisk vigtig samarbejdspartner for os de næste mange år," siger Ralf Stolz, der er Country Manager for Freetrailer i Tyskland.

For yderligere information om Freetrailer Group A/S kontakt venligst:

Ralf Stolz, Country Manager, Tyskland
E-mail: ralf.stolz@freetrailer.com
Telefon: +49 (0) 175 7793345

Nicolai Frisch Erichsen, Interim CEO
E-mail: Nicolai.frisch@freetrailer.com  
Telefon: +45 26 81 81 28

Kort om Freetrailer Group A/S

Freetrailer blev grundlagt i 2004 som en deleøkonomisk platform, der gør det nemt for forbrugeren at leje en trailer. Takket være den brugervenlige app kan forbrugeren selv stå for sin trailerleje. 

Freetrailer arbejder med en todelt vækstplan, hvor styrkelsen af de eksisterende hjemmemarkeder udgør det ene ben, og en yderligere internationalisering af konceptet udgør det andet.

Fakta:

+75 samarbejdspartnere
+700 afhentningssteder
+3.000 trailere
+800.000 udlejninger

Freetrailer Group står i dag med et skalerbart forretningskoncept, der bygger på en innovativ it-platform med et globalt potentiale. Freetrailer Group A/S blev børsnoteret på Spotlight Stock Market i 2018.

Ticker code: FREETR

 

Läs mer hos Cision
Read more about Freetrailer Group A/S