Press release from Companies

Published: 2023-09-05 08:59:49

Streamify AB: Streamify AB tillsätter ny försäljningschef

Michal Kalinowski, tidigare Head of Growth and Partnerships hos Streamify, tillträder posten som försäljningschef och tar med sig över 25 års erfarenhet från branschen. Han efterträder Rickard Lönn som lämnar bolaget.

Michal Kalinowski tar under september över rollen som försäljningschef för Streamify AB. Michals fokus blir utveckling och försäljning av Streamifys tjänster till stora och internationella kunder samt etablering av starka partnerskap som driver kundvärde och kundvolym.

Michal är en erfaren VD och investerare i entreprenörsbolag med sammanlagt över 25 års erfarenhet. Majoriteten av företagen Michal har drivit har upplevt stark internationell tillväxt, lönsamhetsökning och kraftig värdetillväxt. Universum och Chimney har blivit världsledande inom sina områden och varit föremål för tredjepartsinvesteringar från globala aktörer. Hans erfarenhet inkluderar internationellt arbete av Always On-kommunikation med rörlig content i digitala kanaler för världsledande varumärken under tiden som koncernchef på Chimney (numer Edisen).

Jag är otroligt glad över att få välkomna Michal till Streamify. Michal har gedigen och bevisad erfarenhet av att nå resultat. Genom att addera Michals kompetens till organisationen ser jag fram emot att Streamify accelererar sin tillväxt ytterligare genom fler och större affärer, säger Johan Klitkou VD Streamify.    

Jag har arbetat med varumärkesbyggande tjänster och kommunikationstjänster i nästan 25 år och sällan sett en tjänst med sådan klar, tydlig och kvantifierbar nytta för kunder. Jag ser fram emot att presentera Streamifys lösning till mitt nätverk av ledande företag både i Sverige och internationellt, 
säger Michal Kalinowski. 

 

För ytterligare information om Streamify, vänligen kontakta:
Johan Klitkou, VD
Telefon: +46 76-643 37 47
E-post: johan@streamify.io
Hemsida: www.streamify.io

Om Streamify
2019 lanserades den internationellt skalbara plattformen Streamify – en unik digital plattform som gör det möjligt för alla att sälja produkter via Live video shopping och pay-per-view-biljetter genom livesändningar.
Streamifys aktier är listade på Spotlight Stock Market under förkortningen STREAM, och aktiens ISIN-kod är SE0015244462. Mer information finns på www.streamify.io och www.spotlightstockmarket.com. 

Läs mer hos Cision
Read more about Streamify AB

News from Spotlight Group