Press release from Companies

Publicerat: 2022-06-30 13:02:00

Spotlight: Audientes A/S godkendt til notering på Spotlight Stock Market

Spotlight Stock Market kan i dag offentliggøre at Audientes A/S lever op til noteringskravene og er blevet godkendt til notering på markedspladsen.

Audientes A/S er en dansk teknologivirksomhed, som har udviklet et selvjusterende og prisoverkommeligt høreapparat. Audientes unikke høreapparatsløsning, Ven™ er blevet lanceret på det indiske marked – både online og i detailhandlen. Ven™ skal også lanceres på det amerikanske håndkøbsmarked og øvrige markeder i de kommende år. Audientes’ mission er at hjælpe de omkring 500 millioner mennesker globalt, der lider af invaliderende høretab, men som ikke har råd til at købe et af de nuværende meget dyre høreapparater på markedet eller ikke har adgang til en høreapparatsløsning.

Audientes har et ambitiøst mål om at skabe en førende skandinavisk aktør på det nye marked for smarte høreapparatsløsninger, og med 99% af vores investorer i Danmark sigter vi nu også mod at internationalisere investorbasen. Vi er derfor meget glade for Spotlight Stock Market’s godkendelse, da de er en pan-nordisk handelsplatform med en stærk tilstedeværelse i det modne svenske investormiljø. I dag har vi en bred ejerkreds på 2.700 aktionærer, og vi ser frem til at bringe dem ind i Spotlight-fællesskabet, når vi skifter noteringssted, hvilket forventes at ske i efteråret 2022," siger Steen Thygesen, CEO hos Audientes.

Spotlight er glade for tilliden og ser frem til at bakke op om selskabet på den fortsatte vækstrejse.

"Vi er både glade og stolte over, at Audientes har valgt at lade sig notere på Spotlight Stock Market. Selskabet bliver det 7. selskab noteret i danske kroner på spotlight Stock Market, og vi har et mål om 25 danske selskaber inden for en 3-årig periode.Vores nordiske setup med adgang til investorer ikke bare i Sverige og Danmark, men nu også i Norge og Finland er meget værdifuldt, og vi gør en dyd ud af at tilbyde et integreret noteringskoncept med bl.a. etableret mediepartnerskaber. Ja, børsmarkederne er utrolige, men der vil altid være investorer til spændende investering cases" udtaler Anders Kumlin, CEO hos Spotlight Stock Market

For yderligere information

Head of Listings, Spotlight Stock Market

Tlf: +46 8 511 68 077

Mail: listings@spotlightstockmarket.com

Om Spotlight Stock Market

Spotlight er en markedsplads, hvor investorer og vækstvirksomheder mødes. Det er lettere og sikrere for selskaber at være noteret på Spotlight. Vi tilbyder en samlet løsning, der øger vores selskabers synlighed gennem et unikt samarbejde med medierne. På Spotlight kan investorerne blive aktionærer i ca. 170 vækstvirksomheder fra forskellige brancher og lande, herunder selskaber som Freetrailer, Bahnhof og Synthetic MR.

spotlightstockmarket.com

Läs mer hos Cision