Press release from Companies

Publicerat: 2022-11-03 16:53:14

Audientes A/S: Audientes lancerer crowfunding-kampagne for at sikre sit Companion-produkt hurtigere indtrængen på det amerikanske og europæiske marked

Audentes A/S offentliggør i dag lanceringen af en crowdfunding-kampagne for sit nye produkt Companion by Audientes for at sikre hurtigere indtrængen og kendskab til produktet i USA og Europa. Kampagnen lanceres på den førende platform Kickstarter som forløber for den kommende udrulning af Companion i USA og Europa på tværs af e-handels- og detailhandelskanaler.

Audientes har i dag lanceret en crowdfunding-kampagne for Companion by Audientes på den amerikanske crowdfunding-platform Kickstarter. Målet med kampagnen er at øge kendskabet til og sætte skub i markedsføringen af produktet på nye markeder og dermed sikre Companion en hurtigere indtrængen, indledningsvis på vigtige områder af det amerikanske og europæiske marked ved at gå i direkte dialog med kampagnens støtter og brugerne.

Etablering af en støttegruppe for Companion

”Det er et meget spændende projekt for Audientes. Kickstarters crowdfunding-økosystem giver os en unik mulighed for at påbegynde opbygningen af en støttegruppe (backers) for Companion og få kendskab til det marked, der er for produktet. Da kampagnen desuden kører i både USA og Europa, vil vi få unik indsigt i, hvor der er størst interesse for Companion, hvilket vil understøtte vores fremtidige go-to-market aktiviteter,” siger CEO Steen Thygesen, Audientes A/S.

Kampagnen på Kickstarter bliver lanceret i dag og løber i ca. 1 måned efterfulgt af en kortere periode på den anden førende amerikanske crowdfunding-platform, Indiegogo.

Global Kickstarter-kampagne

Potentielle backers og andre interesserede i bl.a. Europa og USA kan følge kampagnen på Kickstarter her.

Backers kan vælge mellem en række ”rewards” (dvs. fordele) som for eksempel et eller flere Companion-produkter med op til 50% rabat på den forventede detailpris på Companion. Når kampagnen slutter og efter en udviklingsperiode, sender Audientes produkterne til det valgte sted. Produkterne sendes med internationale kurerfirmaer til de fleste lande i verden.

Denne investornyhed påvirker ikke de udmeldte omsætnings- og EBITDA-forventninger for 2022.

For yderligere information:

Steen Thygesen, CEO,Audientes A/STlf.: +45 53 17 26 10E-mail: st@audientes.com

Om Audientes A/S

Audientes A/S er en dansk teknologivirksomhed med speciale i smarte, selvjusterende og prismæssigt overkommelige høreapparater. Audientes’ unikke høreapparat, Venby Audientes, forhandles på det indiske marked, både online og i detailhandlen, og vil blive lanceret på det amerikanske håndkøbsmarked og andre markeder i de kommende år. Audientes’ nye produkt, Companion by Audientes, er et avanceret høreteknisk hjælpemiddel (advanced hearable), der bliver lanceret i USA og Europa med fuld kommerciel tilgængelighed tidligt i 2023.  Audientes har et mål om at hjælpe de ca. 500 millioner mennesker på verdensplan, som har et invaliderende høretab, men ikke har råd til at købe et af de meget dyre høreapparater på markedet, eller som ikke har adgang til en løsning til deres høretab.

 

Audientes er noteret på Spotlight Stock Market Denmark (AUDNTS) og har hovedkontor i København samt et datterselskab i Hyderabad, Indien.

 

For yderligere oplysninger – se selskabets hjemmesidehttps://audientes.com.

Om Kickstarter

Kickstarter, der er baseret i New York, blev grundlagt i 2009 og er en global crowdfunding-platform, der har til formål at hjælpe kreative projekter i gang. 

Läs mer hos Cision
Läs mer om Audientes A/S